Yerleşke Personel Futbol Takımımız Şampiyon Oldu

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından 11. Bahar Şenliği etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen spor müsabakalarında İpekköy Yerleşkesi Personel Futbol Takımı yenilgisiz şampiyon oldu.

futbol1

Yerleşkemiz Fen-Edebiyat Fakültesi ile Sabuncuoğlu Şerefeddin SHMYO personelleri tarafından oluşturulan futbol takımımız sırasıyla Suluova MYO takımını 11-2; Eğitim Fakültesi takımını 7-3; İdari Birimler takımını 8-3 ve Teknik Bilimler MYO takımını 11-6 yenerek müsabakaların tamamlanmasına 1 maç kala şampiyonluğunu ilan etti.

futbol2

Yerleşke takımımız şampiyon olarak çıktığı son maçında Sosyal Bilimler MYO ile Teknoloji Fakültesi tarafından ortaklaşa kurulan futbol takımını 9-7 yendi. Takımımızın antrenörlüğünü yapan Sabuncuoğlu Şerefeddin SHMYO Müdürü Dr. Arif AYAR haklı bir şampiyonluk elde ettiklerini belirterek tüm oyuncuları tek tek tebrik etti.

futbol4

Takımımızın ikinci müsabakası ile son müsabakasını yerinde seyreden Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Fatih KÖKSAL, antrenör AYAR ile oyuncuları kutlayarak başarılarının devamını diledi.

futbol3