Dekanımız Prof Dr. D. Duygu KILIÇ, Samsun Canik Orman Okulunda gerçekleştirilen Uygulamalı Proje Yazma Eğitimine eğitimci olarak katıldı.

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile öğretmenlere yönelik Canik Namiye Mümin Erol Doğa ve Fen Okulu'nda Uygulamalı Proje Yazma Eğitimi düzenlendi. TÜBİTAK tarafından düzenlenen bir çok proje çalışması ve yarışmasında hakemlik yapmış, proje yürütmüş, çeşitli illerde bir çok öğretmen ve akademisyene yönelik eğitim vermiş olan Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı üyesi Prof. Dr. Uğur ÇEVİK, Yozgat Bozok Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa BÖYÜKATA, Amasya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. D. Duygu KILIÇ, Çankırı Karatekin Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şevki ADEM ve Yozgat Bozok Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Recep TEMEL tarafından düzenlenen eğitimde öğretmenler; Proje ile İlgili temel Kavramlar, Özgün Değer, Yöntem, Yönetim, Yaygın Etki, Proje Tasarımında Ön Hazırlık ve Literatür Analizi, Planlama ve Proje Yönetimi, Sonuçların Değerlendirilmesi ve Yaygınlaştırma konularında bilgi aldıktan sonra kendi projelerini tasarladılar. Tasarımları ile ilgili dönüt aldılar.

Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Uygulamalı Proje Yazma Eğitimini ziyaret etti. Öğretmenlerin eğitimde ürettikleri projelerini hayata geçirmelerini heyecanla beklediklerini ifade ederek katılımcı öğretmenlere başarılar diledi. Eğitim veren akademisyenlere teşekkür etti.

Proje1

Proje2