Amasya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından bu yıl 14.’sü düzenlenecek olan spor müsabakaları Mayıs ayında başlayacak. Fakültemizi kız ve erkek öğrenci halı saha futbol takımları temsil edecek.

11 Nisan tarihinde Rektörlük Konferans salonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep KÜRKÇÜ başkanlığında yapılan ve Fakültemizi temsilen Dr. Öğr. Üyesi Mevlüt İLHAN’ın katıldığı toplantı sonucunda fikstür çekimi yapıldı.

5 takımın katıldığı kız öğrenci halı saha müsabakaları tek devreli lig usulüne göre oynanacak ve dereceye giren takımlar puan sıralamasına göre belirlenecek.

14 takımın katıldığı erkek öğrenci halı saha müsabakaları ise 4 grupta yapılacak maçlar neticesinde çeyrek final, yarı final ve final şeklinde tamamlanacak.

Turnuvaya katılan öğrencilerimize başarılar diliyor, her iki takımımızdan da kupa bekliyoruz.

Kiz Fikstur

Erkek Fikstur