Fakültemizde Kısmi Zamanlı Olarak Çalışacak Öğrencilerin Dikkatine

Öğrencilerimizden “Kısmi Zamanlı İş Başvuru Formu”nu doldurup Fakültemize başvuru yapan ve Fakültemiz Öğrenci İşleri Tespit ve Değerlendirme Komisyonu ve Rektörlüğümüz tarafından çalışması uygun görülen öğrencilerin en geç 13/11/2018 tarihine kadar (saat:12:00) ilgili evrakları tamamlayarak Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine (mesai saatleri içinde) teslim etmeleri gerekmektedir.

İstenilen Belgeler:

1- 1 Adet Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

2- Yeni Tarihli Öğrenci Belgesi

3- Sağlık Raporu (Sağlık Ocağından da alınabilir)

4- 1 Adet Vesikalık Fotoğraf

5- Banka IBAN Numarası (T.C Ziraat Bankası banka çıktısı) Sadece Hasap Numarası yeterli değildir.

6- Disiplin Cezası almadığına dair belge veya öğrenci Belgesinde bu durumu belirten yazı.

7- E-devlet kapısı üzerinden gerekli kişisel bilgiler girildikten sonra arama kısmına “PROVİZYON” yazılarak aratma işlemi ile müstehaklık bilgisine ulaşılır. İlgili link için tıklayınız. Bu sayfadan alınacak bir adet çıktı ilgili personele verilir.

Not: Fakültemizde Kısmi Zamanlı Çalışacak öğrencilerimizin listesine Fakültemiz Öğrenci İşleri Biriminden ulaşabilirsiniz.