020-2021 Eğitim-Öğretim yılı sonunda azami öğrenim süresini dolduran öğrencilerin ek sınavları 09-22 Ağustos 2021 tarihleri arasında ÖDEV şeklinde gerçekleştirilecektir. Ek sınav hakkı bulunan öğrencilerimizin sorumlu oldukları derslerin öğretim elemanlarıyla irtibata geçerek ödev konularını belirlemeleri ve I. ek sınavlar için 15 Ağustos 2021 Pazar günü saat 17.00'a kadar öğretim elemanlarına ödevlerini teslim etmeleri gerekmektedir. I. ek sınavlardan başarısız olan öğrenciler, yine öğretim elemanlarıyla irtibata geçerek en geç 22 Ağustos 2021 Pazar günü saat 17.00'a kadar II. ek sınav ödevlerini teslim etmelidir. Amasya Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği'nin 8/ç maddesi gereğince ek sınavlar sonunda mezun olması için başarması gereken ders sayısını, hiç almadığı ve devam koşulunu yerine getirmediği dersler de dâhil olmak üzere, beşe indiremeyen öğrencilerin Üniversite ile ilişiği kesilecektir.

İlgili Yönetmelik İçin Buraya Tıklayınız.

Ek Sınav Hakkı Verilen Öğrenciler Listesine Ulaşmak İçin Buraya Tıklayınız.

NOT: Ek sınava girmesi gerekirken listede ismi bulunmayan veya ek sınava girme hakkı bulunmadığı halde listede ismi yer alan öğrencilerimizin Öğrenci İşleri Birimi ile iletişime geçmesi gerekmektedir.