Amasya İl Emniyet Müdüründen Ziyaret

Amasya İl Emniyet Müdürümüz Sayın Fahri BULUT, 18.01.2017 günü saat 14.00'de Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Fatih KÖKSAL'a nezaket ziyaretinde bulundu. Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Emine ALDIRMAZ'ın da bulunduğu ziyarette dekanımız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ettikten sonra Amasya'nın ortaya çıkarılmayı bekleyen pek çok tarihî ve kültürel zenginliğe sahip bir il olduğunu, fakülte olarak yapılacak ilmî-akademik çalışmalarla bu zenginliğin değerlendirilmesine gayret ettiklerini söyledi.

İadeyi ziyaret

İl Emniyet Müdürüne fakültemizin ve yerleşkemizin tanıtımını yapan Prof. Dr. Mehmet Fatih KÖKSAL, Sayın BULUT'a Emniyet Müdürlüğü birimlerinin kurumumuza verdikleri destek dolayısıyla teşekkür etti. İl Emniyet Müdürümüz de Amasya'nın Türkiye'nin en huzurlu illerinin başında geldiğini, eğitim öğretimin de bu huzur ortamına katkı sağlamış olmasını memnuniyetle tespit ettiklerini söyleyerek Üniversitemizin öğrencilerine, bu ortamın oluşmasını sağlayan her birimdeki yöneticilerine ve öğretim elemanlarına teşekkür etti.