Fakültemizde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi.

Fakültemiz Mihri Hatun konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Kürkçü, Sayın Dekanımız Prof. D. Duygu Kılıç, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Meryem Çetin, Genel sekreter Duran Çuhadar ile akademik, idari personel ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Programda, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Tarih Bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mehmet Evsile “Millî Mücadele ve Atatürk” konulu konferans verdi. Program, Diriliş Kulübü Başkanı Beste Kekeç tarafından seslendirilen mini bir şiir dinletisi ile devam etti. Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı tarafından hazırlanan, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nail Demircioğlu koordinasyonunda, Arş. Gör Betül Toprak yönetiminde Müzik Eğitimi öğrencilerinin eşlik ettiği “Gençlik Konseri” düzenlendi.

Etkinlik teşekkür belgelerinin verilmesi ile son buldu.

19May221

19May222

19May223

19May224

19May225

Dinle

Hakan Erol        18 05 2022

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik vee Spor Bayramı Etkinlikleri Düzenlendi

Amasya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi taraflarından organize 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri düzenlendi.

İpekköy Yerleşkesi Mihri Hatun konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Kürkçü, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. D. Duygu Kılıç, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Meryem Çetin, Genel sekreter Duran Çuhadar ile akademik, idari personel ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mehmet Evsile’nin konuşmacı olarak katıldığı “Millî Mücadele ve Atatürk” konulu konferans ile başladı. Daha sonra Diriliş Kulübü Başkanı Beste Kekeç tarafından mini bir şiir dinletisi ile devam etti. Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı tarafından hazırlanan, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nail Demircioğlu koordinasyonunda, Arş. Gör Betül Toprak yönetiminde Müzik Eğitimi öğrencilerinin eşlik ettiği “Gençlik Konseri” düzenlendi.

Etkinlik teşekkür belgelerinin verilmesi ile son buldu.