2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş Başvuruları

Üniversitemiz 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Amasya Üniversitesi Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş için tıklayınız.

AMASYA ÜNİVERSİTESİ

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Yatay Geçiş

Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş

Başvuru Tarihi:

01-15 Ağustos 2019

İstenilen Evraklar

1- Başvuru Formu

2- ÖSYS Sonuç Belgesi

3- Yükseköğrenim Kurumundan Alınan Öğrenci Belgesi (Adayın bağlı bulunduğu Fakültesi tarafından ıslak imzalı veya Elektronik İmzalı ya da E_Devletten alacağı belge)

4- Nüfus Cüzdan Fotokopisi

5-Daha önce yatay geçiş yapmadığına dair yazı

6-Yatay geçişi kabul edilip kayıt yaptırmak isteyen öğrenciden üniversitesinden ayrılmasında herhangi bir sakınca olmadığını belirtir yazı

Not:

Başvuru yeri; Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı

Başvurular belgeler tamamlanmış olarak, şahsen veya posta ile yapılabilir. (Postadaki gecikmelerden başvuru sahibi sorumludur.)

Başvurunun değerlendirmeye alınması için belirtilen belgelerin son başvuru tarihine kadar teslim edilmesi gerekir. Eksik belgeli başvurular değerlendirmeye alınmaz.

Başvuru yapacak öğrencilerin Kurban Bayramını düşünerek başvurularını yapmaları önem arz etmektedir.